'

PUF søger konsulent

Spændende stilling som konsulent med flair for systematik og udvikling

 

Drømmer du om et job, hvor du kan bruge dine stærke kompetencer indenfor kundeservice, administration og planlægning? Og har du lyst til at være med til at understøtte et bedre arbejdsmiljø på kommunale og regionale arbejdspladser?

 

Så er det dig, vi søger som ny kollega i Parternes Uddannelsesfællesskab (PUF), hvor du skal varetage kursusadministration og udvikling med systematik og overblik på en arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på løsning af dine opgaver. 

 

Du er udadvendt og trives med at have mange daglige kontakter til rekvirenter, undervisere og kursusdeltagere. Du kan lide at løse forskelligartede opgaver, hvoraf nogle er enkle, men andre mere komplekse. Du har mod på at sætte din viden og dine kompetencer i spil, så du bidrager til at udvikle PUF og PUFs uddannelsestilbud.

 

PUF anvender bl.a. Plan2Learn som kursussystem og e-conomics som økonomisystem, og det er vigtigt, at du har forståelse for at anvende og udfordre de muligheder/begrænsninger, som IT-systemerne har.

 

Om jobbet

Dine primære opgaver er at:

 • Være i løbende dialog om administration og udvikling af samarbejdet med rekvirenter og undervisere.
 • Yde support til rekvirenter, kursusdeltagere og undervisere i forbindelse med brug af kursussystem o.l.
 • Administrere kurser fra start til slut.
 • Løse økonomiopgaver som løn, fakturering o.l.
 • Indgå i udvikling af de administrative opgaver og indholdet i PUFs uddannelser.

 

Om dig

 • Er positiv, god til at samarbejde og har blik for behov hos brugerne. 
 • Har overblik og en systematisk tilgang til arbejdet.
 • Kan arbejde selvstændigt og håndtere varierende arbejdsmængde hen over året.
 • Er nysgerrig og har lyst til at bidrage til den løbende udvikling af PUF – herunder fastholde og udvikle relationer til rekvirenter og undervisere.
 • Har en akademisk eller anden relevant uddannelsesbaggrund. 
 • Har måske erfaring fra en lignende stilling, men du kan også være nyuddannet.

 Om os

Vi er et sekretariat på 3 medarbejdere og 1 chef, så du bliver et vigtigt tandhjul i et lille og stærkt arbejdsfællesskab. Vi er et lille agilt team, som hele tiden hjælpes ad med at løse opgaverne lidt bedre.

 

PUF laver MED-uddannelse og arbejdsmiljøuddannelse for MED-udvalg og arbejdsmiljøgrupper i regioner og kommuner. Vi står for administrationen af uddannelserne, løbende kvalitetssikring af undervisningen og kompetenceudvikling af underviserkorpset på cirka 100 løst tilknyttede undervisere.

 

Stillingen er på 37 timer/uge. Løn og pension efter kvalifikationer med udgangspunkt i den kommunale overenskomst.

Arbejdsstedet: FELLOW, Mariane Thomsensgade 4, 3. sal, 8000 Aarhus C. 

 

Ansøgningsfrist

Du skal sende din ansøgning til sekretariatschef Dorthe Gustavsen på dg@puf.dk senest mandag den 20. juni 2022 kl. 12.00.

 

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Dorthe Gustavsen på tlf. 2916 2090.

 

Første samtalerunde afholdes onsdag den 22. juni 2022. En evt. anden samtalerunde afholdes fredag den 24. juni 2022. Tiltrædelse mandag den 15. august 2022 eller efter nærmere aftale.